Üzletberendezések, bolti polcrendszerek és bolti gondolák

Fali vagy raktári polcok? Nálunk minden típusú polcokat találja!

MAGMA széles választékban kínálja az üzletberendezéseket, raktári polcokat, áruházi polcrendszereket, bolti gondolát, fém polcrendszereket vagy üzleti pultokat.

Az összes üzletberendezések ismert a tartóssággal, a stabilitással és a könnyűseggel, ugyanakkor az egyszerű módosítással is. A polcok alkalmasak minden típusú áruházba és raktárba a minden egyes árucikk átláthatósága érdekében.

Az általunk kínált összes termék új, nem használt.

 

Polcok és gondolák - SK bolti gondolák

Bolti gondolák

Bolti gondolák üzletek részére

 

SK bolti gondola az egyik alapvető típusú gondola.

 

Bolti gondolák üzletek, szupermarketek és hipermarketek részére. Bolti gondolák célja mind az ipari és élelmiszeripari termékek tárolása és eladása. Szín, magasság, polc mélység, polc darabszám, dönthető polc és polctartó, hátfaltípusok, perforált hátfal, igény szerint módosíthatók. Egységszélességek 650, 800, 1000, 1250, 1325 mm-ben választhatók. Íves megoldások, kampók, homlokzati kerítés rács, címketartó sínek és egyéb kiegészítők is rendelhetők. Korszerű technológiával gyártott, jól variálható fémvázas polcrendszerek garantálják magas terhelhetőséget és megbízhatóságot, és a porszórt festék bevonata garantálja hosszú távú működését. A polcrendszereket úgy tervezték, hogy lehetővé tegyék a hátsó hátfal különböző módosításainak a használatát: sima, perforált, tükörhátfallal, laminált.

Alapszínek: RAL 1021, 2008, 3000, 3003, 5017, 6016, 7038, 9016

SK bolti gondola az egyik alapvető típusú gondola. SK bolti gondola bármilyen üzlet kialakításához alkalmazható: hipermarketekben, szupermarketekben, benzinkutakban és kis üzletekben. Nagy teherbírású, stabil és gyorsan összeszerelhető. SK bolti gondola lehetővé teszi az áruk tökéletes és jól áttekinthető bemutatását. A polcok száma, a mélység és a szélesség választható paraméter, így a tényleges igényeknek megfelelő polcrendszer állítható össze. A polcok szélére az árcímke tartó pattintható vagy felragasztható. A hásznos terület bővítése céljából a bolti gondolát kiegészíthetjük különböző végzáróval.

Az általunk kínált összes termék új, nem használt.

POLCRENDSZEREK üzletek, szupermarketek és hipermarketek részére. Polcrendszerek célja mind az ipari és élelmiszeripari termékek  tárolása és eladása. Korszerű technológiával gyártott, jól variálható fémvázas polcrendszerek garantálják magas terhelhetőséget és megbízhatóságot, és a porszórt festék bevonata garantálja hosszú távú működését. Polcrendszerek porszórt festék bevonata lehet sima, selyem, matt, dombor vagy struktúrált, és a fényesség különböző százalékával. Nagy színválaszték lehetővé teszi, hogy megvalósítsa a legigényesebb tervezési projekteket. Az élénk színekkel is festve nemcsak díszítő elemek lehetnek, hanem egész polcrendszerek. A polcrendszereket úgy tervezték, hogy lehetővé tegyék a hátsó hátfal különböző módosításainak a használatát: sima, perforált, tükörhátfallal, laminált.


Leírás

- Polcrendszerekben SK sorozatú 23 x 80 mm keresztmetszésű zárt oszlopokat használnak.

- Hátfal sima vagy perforált

- Polcmélysége 300, 400, 500, 600 vagy 800 mm

- A polcok magassága 40 mm osztással állítható be.

- Polc dőlésszöge: 0°, 10° vagy 20°.

A rendszerhez praktikus kiegészítők is tartoznak:

- Fonott kosár

- Nyomtatvany polc

- Ársínek

- Drótból készült áruhatárolók               

A polc fehér színű

A polc teherbírása 100 - 200 kg (polconkent).

 

A polcrendszer egyszerűen, kötőelemek nélkül összeszerelhető.

A polcrendszer a moduláris felépítésnek köszönhetően könnyen összeépíthető, átépíthető, variálható és bővíthető.

A különböző méretű tagok összeépítése biztosítja az üzlethelyiségben rendelkezésre álló felületek maximális kihasználhatóságát.

Egységek méretei: 650 mm, 800 mm, 1000 mm, 1250 mm, 1325 mm

Oszlopok magassága: 1400, 1600, 1700, 1900, 2100, 2200, 2400, 2500, 2700 mm

Polcok mélysége: 300 mm, 400 mm, 500 mm, 600 mm, 800 mm

A polcok magasságuk 40 mm-es léptékekben állíthatóak.

A polcrendszer alapszíne fehér RAL 9016, de a RAL skála összes színében megrendelhető. Porfestéssel készül.

A MAGMA polcrendszer csavarok nélkül felépített szerkezet, amely a polcrendszerekkel szemben támasztott alapvető igényeket kielégíti: gyors szerelhetőség, szerkezeti stabilitás, megfelelő terhelhetőség, versenyképes költségek.
A MAGMA eladótéri berendezések a kereskedelmi célú alkalmazások széles skálájára kínálnak lehetőségeket, így kisebb üzletektől kezdve, az outlet jellegű raktárárúházakon keresztül a hipermarketig, valamint a CASH&CARRY értékesítési rendszerekig, minden célra a legkedvezőbb megoldást biztosítják.

Az előzetes ár megállapításához használhatja a konfigurátort

Kérjen több információt!

 

A termékek fényképei
NÚjdonságok

17/6

Dobříšiben nyílott a mi polcokkal felszerelt egy játék üzlet.

Az új játék áruház Bobble márkanéven nyílott Dobříšiben. Az üzlet összes felszerelése a mi bere...>>>
28/2

Výstava INTECO v Brně

Vážení zákazníci, od 28.2. do 2.3. 2012 Vás rádi přivítáme na našem stánku P112 (pavilón P) v rá...>>>


Copyright © 2023 MagmaCold.eu | Webdesign INIZIO