KM10B futószalag nélküli pénztárpult

Univerzális statikus/futószalag nélküli KM10B pénztárpult a kis üzletekbe. Rozsdamentes, sima árutovábbító felület, dupla süllyesztett elpakolóval. Ajánlott a kis-és közepes méretű üzletekbe. Az univerzálissága lehetővé teszi a "bal" vagy jobboldali" pénztárpult összeállítását. A pultok színe a RAL színskála szerint választható.

PÉNZTÁRPULTOK üzletek, szupermarketek és hipermarketek részére a gyártótól ! A pénztárpultok fémből készült polimer bevonattal, amely kiváló korrózióállóságot biztosít. A munkalap és a tároló munkafelülete speciális texturált vagy polírozott rozsdamentes acélból készült megnövelt tartóssággal. Dekoratív kocsiütközők tartós műanyagból készültek. A pénztárpult szekrényeinek oldaltakarása lehet polírozott rozsdamentes acélból. Minden fém alkatrész a legújabb CNC gépekkel készül. Ez garantálja a precíz és minőséges összeszerelést a telepítési helyeken a már ütemezett CNC gépnél.

A különböző modellek és széles méretválasztékok lehetővé teszik felszerelni a pénztárpultokat a kis üzletektől a hipermarketekig. A pénztárpultok futószalaggal és futószalag nélkül, jobbkezes és balkezes változatban készülnek. A pénztárpultok tandem keretében használhatók, a szkennernek, mérlegnek és pénztárdobozoknak kivágások lehetnek. Használati kényelem és ügyfélszolgálati minőséget a jó ergonómia biztosítja, valamint a különböző opciók jelenléte (scannervédő, a pénztáros védelme, a pénztárgep védelme, szétválasztó a süllyesztett elpakolóban, az áruk szétválasztója, vásárlói polc, pénztár doboz, stb...).

A pénztárpultok az összeszerelés után egy eladás előtti 100%-os minőségi-ellenőrzésen mennek át. A garancia a pénztárpultnál 2 éves, teljes élettartama 10 év.

A pénztárpultok tanúsítottak, és a nemzetközi minőségi és biztonsági előírásoknak megfelelnek, ahogyan az Európai Állami Tanúsító Központ tanúsítványaival megerősített, amelyek jogot adnak, hogy megjelöljük a berendezését a megfelelőségi jelöléssel.

A "MAGMA" márkanévű pénztárpultokat sikeresen értékesítjük Csehországban, Lengyelországban, Magyarországban, Oroszországban, Kazahsztánban és más országokban.

A pénztárpultok futószalaggal:  КM 200,  КМ 200М, КМ 100, КМ 20 BТ, КМ 10 BТ.

A futószalag szélessége 400, 500 мм

A futószalag hosszúsága  650... 2850 mm (a lépés 200 mm)

A pénztárpultok statikus / futószalag nélkül:  КМ 20B, КМ 10B, КМ 10BG, КМ 20А, КМ 10А, КМ 10АP.


Leírás

Modellek:

KM10B pénztárpult – munkapult süllyesztett elpakolóval

KM10BG pénztárpult – munkapult sík elpakolóval

Méretek:

Hosszúság: 1400 - 1600 mm

Szélesség: 1050 mm

Magasság: 870 mm

Műszaki jellemzők:

A pénztárpultok fémből készült polimer bevonattal, amely kiváló korrózióállóságot biztosít.

A munkalap és a tároló munkafelülete speciális texturált vagy polírozott rozsdamentes acélból készült megnövelt tartóssággal. A munkalap könnyen tisztítható a portól és egyéb szennyeződésektől.

Dekoratív kocsiütközők tartós műanyagból készültek.

A pénztárpult szekrényeinek oldaltakarása lehet polírozott rozsdamentes acélból.

A munkalap szélessége a statikus pénztárpultnal 510 mm.

Tartozékok:

Megvásárolható tartozékok:

- scannervédő plexi

 - kihajtható folyosózár

- kihúzható zászló

Kérjen több információt!

A termékek fényképei

Letölthető linkek a termékekhez

KM10B műszaki adatlap (PDF formátum, 153 kB)
KM10B méretek (PDF formátum, 144 kB)

NÚjdonságok

17/6

Dobříšiben nyílott a mi polcokkal felszerelt egy játék üzlet.

Az új játék áruház Bobble márkanéven nyílott Dobříšiben. Az üzlet összes felszerelése a mi bere...>>>
28/2

Výstava INTECO v Brně

Vážení zákazníci, od 28.2. do 2.3. 2012 Vás rádi přivítáme na našem stánku P112 (pavilón P) v rá...>>>


Copyright © 2020 MagmaCold.eu | Webdesign INIZIO